Zo betaalt u uw kleding makkelijk en snel
Heeft u uw keuze gemaakt in de online shop van Remo Fashion? Dan rekent u uw kleding veilig en simpel af met een van deze betaalmogelijkheden:

1. Vertrouwd betalen per iDeal
In Nederland is online afrekenen met iDeal het meest gebruikt. Logisch, want dit betaalsysteem werkt vertrouwd, veilig en makkelijk. Telebankiert u? Dan rekent u uw kleding per iDeal af binnen de bekende internet-betaalomgeving van uw bank. Uw bank gebruikt hierbij zijn eigen beveiliging.

iDeal werkt als u internetbankiert bij een van deze banken.
ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank,
ING, Rabobank, SNS Regio Bank, SNS Bank.

2. Afrekenen per creditcard: VISA of, MasterCard
Wilt u uw kleding van Remo Fashion betalen met uw creditcard? Met zowel VISA als Mastercard rekent u snel af. En dat is bij ons zelfs gratis.

Veilige betaalverbinding
Welke van deze betaalmogelijkheden u ook kiest, u rekent altijd af via een extra beveiligde verbinding van Omnikassa. Omnikassa is goedgekeurd door de Nederlandse bank. Een veilig idee dus!

Vragen over betalen aan Remo Fashion?
Stel uw vraag aan de klantenservice.

Bij de verkopingen kunt u bij ons pinnen!


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.