Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Over ons

Eigentijds en prettig kleding kopen bij Remo Fashion:

Een eigen label meisjes- en dameskleding van goede kwaliteit, dat is Remo Fashion. Bijzonder daarbij is, dat we een paar keer per jaar met de nieuwste collectie bij u in de buurt komen, zie de verkoopagenda. Omdat we elke collectie in 1 keer produceren, geldt wel de spelregel: op is echt op.

Hoe kan dat, zo’n goede prijs voor zo’n goede kwaliteit?

Bij veel kledingmerken zitten er allerlei partijen tussen het moment van het bedenken, maken en bezorgen van de kleding. Binnen Remo Fashion doen we dit allemaal zelf. Zo krijgt u dus een veel gunstiger prijs voor dezelfde goede kwaliteit kleding.

Vertrouwd en betrokken

Bij Remo Fashion vindt u al kwaliteit sinds de oprichting door René Modderkolk in 1995. Ook sinds zoon Sander in 2008 het bedrijf versterkt, ervaart u dezelfde vertrouwde kwaliteit en aanpak.

Deze zekerheden vindt u bij Remo Fashion

  • Betaalbare kwaliteit dankzij eigen label
  • Al ruim 20 jaar vertrouwd
  • Alle artikelen uit voorraad leverbaar
  • U kunt bij ons pinnen!

Op de hoogte blijven?

Weten wanneer de nieuwe collectie binnenkomt? Of wanneer we bij u in de buurt komen? Geef uw mailadres door en blijf op de hoogte.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0548-540658

ma 9:00-12:00 woe 18:30-20:30 do 9:00-12:00 en 18:30-20:30 uur.

Kunt u ons niet bereiken? Stuur dan een mail met uw vraag naar klantenservice@remofashion.nl dan beantwoorden wij uw vraag zo spoedig mogelijk!